Zo is het allemaal begonnen met Tromper...

In 2005 bedacht Gaid Ombre hier dé oplossing voor: ‘De TROMPER®. Een T-shirt en een romper in één!’ Het uiterlijk van een t-shirt met het voordeel van een romper. Gaid produceerde twee collecties, maar richtte zich daarna weer op ontwerpen, haar grote liefde.

 

In een paar jaar tijd heeft Marianne Kroezen dit handige product op de markt gezet en een aantal mooie collecties geproduceerd. Begin 2013 kwam Rieneke Blank in contact met Marianne en werd meteen enthousiast over Tromper®. Als moeder van een dochter en zoon heeft ook zij gemerkt dat de Tromper echt super handig is. Na een goede samenwerking heeft zij haar stoute schoenen aangetrokken en Tromper in 2014 overgenomen. Een hele mooie combinatie met haar bedrijf Studio Huppekee voor geboortekaartjes & fotografie! 

 

Rieneke is al jaren actief als (freelance) grafisch vormgever. Met haar creatieve geest weet zij altijd weer mooie en bijzondere dingen te ontwerpen. De overname van Tromper is daarom een uitstekende uitdaging voor haar!

 

We hebben een grote wens kunnen vervullen, meer diversiteit en nog altijd het voordeel van een Tromper. De basics hebben we verrijkt. Het kleurenaanbod hebben we uitgebreid, allemaal zijn het uiteraard mooie frisse kleuren. De basics met korte mouwen hebben een short in plaats van een romper gedeelte. Deze zitten net zo comfortabel onder een broek, maar staan bij warm weer ook heel leuk zonder!

 

Samen met enthousiaste en creatieve mensen blijven we ons ontwikkelen om een mooi product neer te zetten en we zijn ontzettend trots op het resultaat. Het is zo ontzettend mooi om een collectie te zien ontstaan. En het mooiste is dat kinderen en hun ouders erg blij worden van ons product. Daar doen we het voor!

 

Heel veel plezier gewenst met de artikelen van TROMPER® en hopelijk tot ziens!

 

Rieneke Blank - Trotse eigenaresse van Tromper