Zo is het allemaal begonnen met Tromper...

Tromper is een uniek kledingstuk met altijd een romper gedeelte voor kinderen van 0 tot 3 jaar!


In 2005 bedacht Gaid Ombre hier dé oplossing voor: De TROMPER. Een T-shirt en een romper in één!’ Het uiterlijk van een t-shirt met het voordeel van een romper. Gaid produceerde twee collecties, maar richtte zich daarna weer op ontwerpen, haar grote liefde.

 

Een paar jaar later heeft Marianne Kroezen dit handige product opnieuw op de markt gezet en een aantal mooie collecties geproduceerd. Begin 2013 kwam Rieneke in contact met Marianne en werd meteen verliefd op Tromper. Als moeder van een dochter en zoon heeft ook zij gemerkt dat de Tromper echt super handig is. Na een goede samenwerking heeft zij haar stoute schoenen aangetrokken en Tromper in 2014 overgenomen. Een hele mooie combinatie met haar bedrijf Rieneke fotografie & vormgeving; voor fotografie en geboortekaartjes. 

 

Rieneke is al jaren actief als (freelance) grafisch vormgever en fotograaf. Met haar creatieve geest weet zij altijd weer mooie en bijzondere dingen te ontwerpen. De overname van Tromper is daarom een uitstekende uitdaging voor haar!

 

"Samen met een paar enthousiaste en creatieve mensen om mij heen blijven we Tromper ontwikkelen en ben ik ontzettend trots op het resultaat. Het is zo ontzettend mooi om een collectie te ontwikkelen en een eind product te zien ontstaan. En het mooiste is dat kinderen en hun ouders erg blij worden van Tromper! Daar doe ik het voor!"

 

Heel veel plezier gewenst met de artikelen van Tromper en hopelijk tot ziens!

 

Rieneke Seijts - Trotse eigenaresse van Tromper